Met het gastenplan voor Limburg geven we samen vorm aan het Limburgse toerisme van morgen. De weg naar dat gastenplan is net zo belangrijk als het resultaat. Volg en werk hier mee aan het toerisme dat Limburg helpt groeien.

Werksessie team Toerisme Limburg C-Mine

Werksessie team Toerisme Limburg C-Mine

Op 6 november verzamelde de voltallige Toerisme Limburg-ploeg in de creativity loft van de C-mine Crib. We bespraken er de conclusies uit de interne interviews en gingen aan de slag om de volgende fase van het Strategisch Plan voor te bereiden. We werkten vier programma’s uit rond vier even concrete thema’s: lokaal toerisme, duurzaam toerisme, zorgtoerisme en kindvriendelijk toerisme. De programma’s worden ingezet om vier externe experts uit te nodigen en Limburg te laten ervaren. Vervolgens willen we hun kritische input meenemen in het gastenplan.

Zo zag het er uit:

 
 


Benchmark-trip Zuid-Tirol

Benchmark-trip Zuid-Tirol

Outsiders ontdekken Limburg op de fiets

Outsiders ontdekken Limburg op de fiets