Met het gastenplan voor Limburg geven we samen vorm aan het Limburgse toerisme van morgen. De weg naar dat gastenplan is net zo belangrijk als het resultaat. Volg en werk hier mee aan het toerisme dat Limburg helpt groeien.

Outsiders ontdekken Limburg op de fiets

Outsiders ontdekken Limburg op de fiets

 

Op zaterdag 3 en zondag 4 november zakten Tom en Jasper van Gent af naar Limburg. Dit sportief koppel dertigers houdt van citytrips in het binnen - en buitenland, cultuur en recreatief fietsen. Deze niet-Limburgers werden door ons uitgenodigd om één aspect van het toerisme in Limburg 24 uur te beleven en kritisch te bekijken. Ze waren bovendien nog nooit als toerist in Limburg geweest. Dat maakte van hen perfecte outsiders. Om nog te kunnen profiteren van het laatste mooie weer, kozen we voor het fietstoerisme. Na een bezoekje aan de antiekmarkt en een stevige lunch in Tongeren, zetten we hen op een KINGO e-bike langs een fietsroute doorheen het Haspengouws landschap. Als kers op de taart ontdekten Tom en Jasper Bilzen Mysteries. Het verdict? Tom en Jasper waren onder de indruk van de landschappen en de rijke geschiedenis. En vonden het toerisme innovatief: beleving gebracht op vernieuwende manieren. We zijn 2 ambassadeurs voor Limburg rijker. En ze zijn benieuwd naar de rest van onze provincie!

 
Werksessie team Toerisme Limburg C-Mine

Werksessie team Toerisme Limburg C-Mine

We zijn vertrokken

We zijn vertrokken